P&S, Uw Beroeps & Realiable-Partner voor LCD
De aangepaste & Geïntegreerde Diensten, 10+-de beroepservaringen van jaren

 

 

 

 

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Boxing World Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit ips lcd het scherm voor verkoop
Van goede kwaliteit ips lcd het scherm voor verkoop
Het is een betrouwbare partner, zo gelukkig aan samengewerkt met het In dozen doen van Wereld, zij de reactie snelle en professionele dienst!

—— Guido Batignani

De verkoop is aardig en geduldig om ons te steunen om onze lokale markt te openen!

—— Justin Kim

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Boxing World Technology Co., Ltd.

1 2
Shenzhen Boxing World Technology Co., Ltd. Shenzhen Boxing World Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Aantal werknemers : 300~500
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : < 10%

De Technologieco. van de Shenzhen is In dozen doend Wereld, Ltd (dat in Shenzhen gebaseerd is, het bedrijf van Hong Kong P&S-Elektronika Technology Corporation Limited). is een belangrijke ontwikkelaar, een fabrikant en een integrator op het gebied van TFT LCD-modules, Aanrakingscomité en één of andere andere LCD verwante producten en de totale oplossingen van de vertoningstoepassing.

 

Wij hebben gewerkt op dit gebied meer dan 10 jaar sinds de zaken van zijn eerste LCD agent in 2004.

Sinds zijn het eerste oprichten, heeft het bedrijf grote inspanningen geleverd om rijke LCD moduleproducten en perfecte toepassingsoplossingen te ontwikkelen en te leveren door zich op het rijke en volledige verwerkende en verwerkende leveringsnetwerk in de Delta van de Parelrivier van China te baseren. Wij hebben een volledige waaier van de diensten op de toegevoegde waarde voor LCD'-producten kunnen verlenen en LCD vertoningstoepassingen voor alle bestaande en potentiële klanten zolang wat u nodig hebt betrekking wordt gehad op LCD.

Onze kernzaken behandelen producten met inbegrip van: TFT LCD-het Scherm, het Aanrakingscomité, LCD de vertoningsmodules, Android LCM, LCD de bestuurder en de controle schepen, en andere LCD verwante producten en de totale oplossingen van de vertoningstoepassing in. Onze producten zijn wijd gebruikt over de hele wereld voor meer dan 100 landen en gebieden en wortel geschoten in binnenlandse en internationale markten met meer dan 1000 klanten.

 

Onze producten behandelen hoofdtoepassingen met inbegrip van: Reclamemachine, ATM/POS/KIOSK-Apparaat, Vermaak, Luchtvaart, Autonavigatie, Kassa, Bouw, Gas/Oliepost, Huisintercom, Huisgezondheid, HMI/FA (mens/machine-interface/industrie automatisering), Industriële Mobiele, IP Telefoon, Mobiel, Monitor, MFP (multifunctionele printer), Marine, Medische apparatuur, Meting & Meetapparaat, Netwerkproducten, PAD, het Parkeren Systeem, Sportenhorloge, TV, Tredmolen, Witte goederen, enz.

 

Met de constante verdieping van onze kennis van LCD producten en de voortdurende verbetering van bedrijfsnetwerken, Co. van de de Wereldtechnologie van Shenzhen In dozen doend, zal Ltd (P&S-Elektronika), zo altijd, geëngageerd aan het dienen zoals een efficiënte communicatie brug zijn, snel strevend aan reactie (binnen 24 uren) en zal aan de gevarieerde behoeften van verschillende eindklanten in de wereld voldoen.

Contactgegevens
Shenzhen Boxing World Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Fighter

Tel.: 86-13590484033

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)